Sportspsykologer kan lære dig at tænke smartere

Psykoterapi

Som sportspsykologisk praktiker (andre ord for en sportspsykolog) anvender Lars Rational Emotive Behaviour Therapy (REBT) i behandlingen af psykiske lidelser som angst, depression, skyld, skam, psykisk såret, vrede, jalousi og misundelse. Igennem psykoterapi og uddannelse lærer udøveren, gymnasieeleven eller den voksne, at det er ikke begivenheden/episoden alene, der udløser de uhjælpsomme følelser, det er derimod de irrationelle tanker, som de har om begivenheden/episoden. Ligeledes lærer udøveren, eleven eller den studerende at omforme de irrationelle tanker til rationelle tanker; dem som resulterer i hjælpsomme følelser, mental sundhed, gode præstationer og opnåelse af mål. Summa summarum, du lærer at klare dine problemer, og du oplever håb!

Smarter Thinking alias Rational Emotive Behaviour Therapy | Kilde > Martin Turner

Undersiderne viser eksempler på de uhjælpsomme følelser; dem som resulterer i psykiske lidelser og dem som kan reduceres i terapi. Oplever du en eller flere af de uhjælpsomme følelser, og vil du lære at klare dem og nå dine mål, så vil Lars gerne hjælpe dig.

Lars har også en eklektisk indgangsvinkel i praksis, det vil sige forskellige filosofier og videnskaber inddrages, som fx den sportspsykologiske kanon (Imagery, selftalk, goal setting, lifeskills mfl.), Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Mindfulness, Client-centered Therapy og Team Danmarks sportspsykologisk filosofi og model.

SØGER DU HJÆLP?

Søger du hjælp og en gratis indledende samtale, så brug gerne formularen på denne side.