Historien bag

Historien og idéen bag SPORTGUIDE Collection, kommer sig af lysten til selv at designe; tegne streger, lege med udsagn, fibertyper, tråd og vælge farver, og naturligvis have vores egen unikke SPORTGUIDE Collection med de ypperste egenskaber.  

 

Designet er enkelt og minimatistisk, og farverne hvid, sort og lys himmelblå er smukke sammen, de vækker opsigt! Farverne og det enkle snit giver den røde råd tråd i SPORTGUIDE Collection. Udsagnene BE POSITIVE, be strong, FIND JOY, believe in yourself og ENJOY LIFE er nøje udvalgte. Det ér de ord, som i Skandinavien skaber succes, de bedste talentmiljøer og vindere. Vores tanke med udsagnene er, at du også skal blive endnu mere positiv og stærk, når du igen og igen ser og læser ordene!

 

Vi har også med vores egen kollektion og med det svenske brand Craft fået mere frihed, vi kan sy igen og igen. Derudover er vi med SPORTGUIDE Collection også bæredygtig, vi tænker på miljø og social ansvarlighed.

 

Endelig vil vi bruge SPORTGUIDE Collection som branding, hvor en god handel går begge veje. Vi sælger SPORTGUIDE Collection til kostpris, og du brander os og udsagn som be positive, be strong, find joy, enjoy life og believe in yourself! Lever og ånder du for de udsagn - det gør vi - så er SPORTGUIDE Collection lige dig!